Gedaan met laden. U bevindt zich op: Hygiëne in de keuken (3 u.)

Hygiëne in de keuken (3 u.)

  • VIAC
  • Erkenningsnummer: VG_E_00221
  • Goedgekeurd op: 15 oktober 2010

Beschrijving

In deze basisvorming leren de deelnemers hoe ze optimaal hygiënisch kunnen werken in de keuken. Hiervoor wordt ingegaan op de wetgeving ivm HACCP, op de besmettingsgevaren, op de aandachtpunten bij het bereiden van maaltijden, op de hygiëne in het algemeen en op de persoonlijke hygiëne.

Opleidingsduur

Deze vorming kan worden verzorgd voor maximaal 20 cursisten. Ze bestaat uit één sessie van 3 uur en kan doorgaan zowel tijdens de voormiddag als de namiddag, afhankelijk van de voorkeur van de aanvragende instantie.

Kostprijs

De kostprijs van de vorming is een groepsprijs en bedraagt 115¤ per lesuur, of 345¤ voor 3 uur. Hierbij worden nog de verplaatsingskosten aangerekend. De kostprijs kan jaarlijks worden aangepast.