Gedaan met laden. U bevindt zich op: Slager - traiteur

Slager - traiteur

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00625
Geregistreerd
op: 1 september 2023

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 360 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.beopent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Modules

  • Koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00625-001 | 28 uur
  • Kaas culinair | ODB-Z00625-010 | 36 uur
  • Verkoop van kaas | ODB-Z00625-011 | 24 uur
  • Slager-traiteur | ODB-Z00625-012 | 8 uur
  • Traiteuractiviteiten | ODB-Z00625-013 | 52 uur
  • Verkoop in de slagerij | ODB-Z00625-002 | 20 uur
  • Vers vlees gevorderd | ODB-Z00625-003 | 40 uur
  • Slager | ODB-Z00625-004 | 8 uur
  • Wild en gevogelte basis | ODB-Z00625-005 | 24 uur
  • Vleesproducten gevorderd | ODB-Z00625-006 | 32 uur
  • Verfijnde vleeswaren | ODB-Z00625-007 | 32 uur
  • Warme verkoopklare gerechten | ODB-Z00625-008 | 32 uur
  • Toegepaste bedrijfsvoering slagerij | ODB-Z00625-009 | 24 uur