Gedaan met laden. U bevindt zich op: Medewerker bakkerij

Medewerker bakkerij

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00413
Geregistreerd
op: 1 september 2019

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 107 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules

  • Basis gistdegen | ODB-Z00413-003 | 28 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00413-004 | 1 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00413-005 | 14 uur
  • Basis vet-, kook-, en bladerdegen | ODB-Z00413-006 | 20 uur
  • Evaluatie praktijk Medewerker bakkerij | ODB-Z00413-007 | 4 uur
  • Activiteiten van de brood- en banketbakker | ODB-Z00413-008 | 16 uur
  • Basis beslagen, vullingen en crémes | ODB-Z00413-009 | 24 uur

Inhoud van de opleiding

De medewerker bakkerij helpt in opdracht (banket)bakkerijproducten te bereiden, te verwerken en degen en beslagen af te bakken, om ze volgens de voorschriften van de voedselveiligheid af te werken teneinde de gemaakte producten verkoopsklaar te maken