Kelner
- SYNTRA
- ODB-Z00534
- op: 12 juli 2021
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
Aantal uren: 352 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.
Modules
- Drankenkennis | ODB-Z00534-001 | 36 uur
- Serviceverlening | ODB-Z00534-010 | 20 uur
- Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00534-011 | 3 uur
- Wereldculturen | ODB-Z00534-012 | 28 uur
- Wijn leren proeven | ODB-Z00534-013 | 24 uur
- Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00534-014 | 13 uur
- Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00534-015 | 8 uur
- Introductie in de horeca | ODB-Z00534-016 | 20 uur
- Basis keukentechnologie | ODB-Z00534-017 | 20 uur
- Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00534-018 | 52 uur
- Basis zaal | ODB-Z00534-019 | 17 uur
- Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen | ODB-Z00534-002 | 20 uur
- Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00534-020 | 1 uur
- Gevorderde zaaltechnieken | ODB-Z00534-003 | 20 uur
- Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00534-004 | 1 uur
- Ondernemen in de horeca | ODB-Z00534-005 | 40 uur
- Ondernemerspitch Horeca (9425) | ODB-Z00534-006 | 1 uur
- Opstellen van een financieel plan (9640) | ODB-Z00534-007 | 12 uur
- Opstellen van een marketingplan (9641) | ODB-Z00534-008 | 8 uur
- Praktijk Kelner | ODB-Z00534-009 | 8 uur
Inhoud van de opleiding
De opleiding Kelner heeft tot doel cursisten de competenties aan te leren van een kelner: het ontvangen van gasten, voorstellen van gerechten en dranken, bestellingen opnemen en doorgeven, dranken en/of gerechten serveren en eventueel afwerken aan tafel, de rekening opmaken en afrekenen.