Gedaan met laden. U bevindt zich op: Horecamedewerker

Horecamedewerker

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00532
Geregistreerd
op: 12 juli 2021

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 131 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules

  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00532-001 | 1 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00532-002 | 13 uur
  • Basis keukentechnologie | ODB-Z00532-003 | 20 uur
  • Basis zaal | ODB-Z00532-004 | 17 uur
  • Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00532-005 | 8 uur
  • Introductie in de horeca | ODB-Z00532-006 | 20 uur
  • Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00532-007 | 52 uur

Inhoud van de opleiding

De opleiding Horecamedewerker heeft tot doel cursisten de basiscompetenties aan te leren die een medewerker in de horeca nodig heeft. Het gaat hierbij om enkel basistechnieken in zowel de zaal als de keuken. Binnen het traject wordt ook de ondernemerszin aangescherpt en worden de eerste competenties van ondernemerschap meegegeven.