Gedaan met laden. U bevindt zich op: Extern | KenI | Voeding | Toekomstproof koken Kalender van Green deal duurzame zorg
Extern | KenI | Voeding | Toekomstproof koken
- Werk jij als chef of medewerker in de horeca, catering of grootkeuken en ben je ook op zoek naar extra inspiratie rond nieuwe producten, technieken, smaakmakers, combinaties & recepten?
- Wil je nieuwe gerechten op de kaart zetten, waarbij je klanten en medewerkers het water in de mond komt?
- En vind je het fijn om je concullega-chefs te ontmoeten en te netwerken bij een lunch?
3 keer check? Kom dan naar Toekomstproef, de inspiratie-en netwerkdag voor horeca, grootkeukens en catering.
- 19 mei 2025
- 8.00 tot 14.00
Hotel Serwir
Routeplanner opent in nieuw venster
Koningin Astridlaan 57, Sint Niklaas
We zijn te gast op maandag 19 mei, van 10u tot 16u in Hotel Serwir in Sint Niklaas.
Heb je niet de hele dag tijd? Ook een halve dag aansluiten is mogelijk!
Deze netwerkdag is helemaal gratis. Plaatsen zijn echter beperkt. Schrijf je dus in voor 1 mei!
Meer informatie: www.boonvooru.be/#toekomstproef(opent in nieuw venster)
Gratis inschrijven hier(opent in nieuw venster)
Kostprijs: gratis
Wat kan je verwachten?
Een greep uit het programma:
- De 3 gezondheden voor horeca- en grootkeukenchefs: mentaal, fysiek en emotioneel welzijn - Guido Francque, duurzaamheid adviseur
- Culinair scoren met eetbare planten – Pieter Jan Van Asche - Forest to Plate
- Verlekkeren met plant power in grootkeuken en catering - Paul Florizoone – Greenway
- ‘How to? Groenere menukaarten in de horeca’ – Steve Passchyn – Bonduelle
- Plantkrach in catering - Peter De Wandel - ARDO
- Foodcost: de beste tips – spreker nog te bevestigen
Locatie en bereikbaarheid
Sint Niklaas - Hotel Serwir
- Adres
Hotel Serwir
Koningin Astridlaan 57
9100 Sint Niklaas
Routeplanneropent in nieuw venster