Gedaan met laden. U bevindt zich op: Extern | KenI | Voeding | Toekomstproof koken Kalender van Green deal duurzame zorg

Extern | KenI | Voeding | Toekomstproof koken

Studiedag
  • Werk jij als chef of medewerker in de horeca, catering of grootkeuken en ben je ook op zoek naar extra inspiratie rond nieuwe producten, technieken, smaakmakers, combinaties & recepten?
  • Wil je nieuwe gerechten op de kaart zetten, waarbij je klanten en medewerkers het water in de mond komt?
  • En vind je het fijn om je concullega-chefs te ontmoeten en te netwerken bij een lunch?

3 keer check? Kom dan naar Toekomstproef, de inspiratie-en netwerkdag voor horeca, grootkeukens en catering.

Datum
19 mei 2025
Tijdstip
8.00 tot 14.00
Locatie

Hotel Serwir
Koningin Astridlaan 57, Sint Niklaas

Routeplanner opent in nieuw venster

We zijn te gast op maandag 19 mei, van 10u tot 16u in Hotel Serwir in Sint Niklaas.

Heb je niet de hele dag tijd? Ook een halve dag aansluiten is mogelijk!

Deze netwerkdag is helemaal gratis. Plaatsen zijn echter beperkt. Schrijf je dus in voor 1 mei!

Meer informatie: www.boonvooru.be/#toekomstproef(opent in nieuw venster)

Gratis inschrijven hier(opent in nieuw venster)

Kostprijs: gratis

    Wat kan je verwachten?

    Een greep uit het programma:

    • De 3 gezondheden voor horeca- en grootkeukenchefs: mentaal, fysiek en emotioneel welzijn - Guido Francque, duurzaamheid adviseur
    • Culinair scoren met eetbare planten – Pieter Jan Van Asche - Forest to Plate
    • Verlekkeren met plant power in grootkeuken en catering - Paul Florizoone – Greenway
    • ‘How to? Groenere menukaarten in de horeca’ – Steve Passchyn – Bonduelle
    • Plantkrach in catering - Peter De Wandel - ARDO
    • Foodcost: de beste tips – spreker nog te bevestigen

    Locatie en bereikbaarheid

    Adres

    Hotel Serwir

    Koningin Astridlaan 57

    9100 Sint Niklaas

    Routeplanneropent in nieuw venster
    Welzijn