Slager - traiteur
- SYNTRA
- ODB-Z00625
- op: 1 september 2023
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
- Vlaams opleidingskrediet
Aantal uren: 360 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.beopent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.
Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Modules
- Koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00625-001 | 28 uur
- Kaas culinair | ODB-Z00625-010 | 36 uur
- Verkoop van kaas | ODB-Z00625-011 | 24 uur
- Slager-traiteur | ODB-Z00625-012 | 8 uur
- Traiteuractiviteiten | ODB-Z00625-013 | 52 uur
- Verkoop in de slagerij | ODB-Z00625-002 | 20 uur
- Vers vlees gevorderd | ODB-Z00625-003 | 40 uur
- Slager | ODB-Z00625-004 | 8 uur
- Wild en gevogelte basis | ODB-Z00625-005 | 24 uur
- Vleesproducten gevorderd | ODB-Z00625-006 | 32 uur
- Verfijnde vleeswaren | ODB-Z00625-007 | 32 uur
- Warme verkoopklare gerechten | ODB-Z00625-008 | 32 uur
- Toegepaste bedrijfsvoering slagerij | ODB-Z00625-009 | 24 uur