Gedaan met laden. U bevindt zich op: Wonen in Vlaanderen is de vastgoedambassadeur 2024 Nieuwsberichten van Wonen in Vlaanderen

Wonen in Vlaanderen is de vastgoedambassadeur 2024

Nieuwsbericht
31 mei 2024

CIB, de beroepsorganisatie voor de Vlaamse vastgoedsector, reikte donderdag 31 mei 2024 voor de 15e keer de prestigieuze Real Estate Awards uit. Met deze prijzen stimuleert én inspireert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector. Ook Wonen in Vlaanderen viel in de prijzen: we ontvingen de prijs voor vastgoedambassadeur 2024 als blijk van waardering voor onze opbouwende bijdrage tot de vastgoedsector.

CIB waardeert het actieve en open stakeholderoverleg van Wonen in Vlaanderen. De samenwerking rond de evaluatie van het Vlaams huurdecreet, woningkwaliteitsbewaking en het VLOK (Vlaams loket woningkwaliteit) worden geapprecieerd. Ook onze geoptimaliseerde dienstverlening, de initiatieven rond de betere opname van huurpremie en huursubsidie en het blijvend investeren in kwalitatief wetenschappelijk onderzoek verdienden de lof van CIB.

We bedanken CIB voor deze prijs. We feliciteren ook al onze collega’s die hard werkten en deze erkenning mogelijk maakten.

Lees het volledige nieuwsbericht van CIB(opent in nieuw venster)

Copyright foto’s: CIB