Adres
David De Coster
De Zuivelarij
Galgenbergstraat
54A
Berlare 9290
België
Sector
Verwerking Zuivel
Wie?
"In de Zuivelarij maken we lekkere zuiderse zuivel met melk van boeren uit de buurt. Onze bekendste kaas is Berloumi maar we maken ook labneh, ricotta en cacioricotta."
Ambassadeur Lekker van bij ons?
"In de Zuivelarij koppelen we telkens één boer aan één zuivelproduct. Het is onze manier om de keten te verkorten en de boer te betrekken bij de vermarkting van zijn melk. Berloumi, ons bekendste product, kan je ondertussen overal kopen. Ricotta van Berloumi maken we van de reststroom aan melkwei uit de Berloumi productie. Labneh eet je als mezze met lekker brood. viVie is onze cacioricotta. Cacioricotta is zowel kaas als ricotta. Met al dat heerlijk zuivel maak je de lekkerste, vegetarische recepten. Je komt ze dan ook vaak tegen in restaurants en op evenementen."