Adres
Rudy - Nancy Saerens - Ebraert
Kwaliteitsslagerij Saerens
Opwijksestraat 189
Lebbeke 9280
België
Sector
Verwerking Vlees
Wie?
"We zijn een familieslagerij die sinds 1926 bestaat; wij zijn de derde generatie. We zijn bezig met een nieuwe slagerij te bouwen, waar we vooral gaan inspelen op beleving en duurzaamheid."
Ambassadeur Lekker van bij ons?
"We gebruiken hoofdzakelijk vlees afkomstig van regionale leveranciers. Zo is ons rundsvlees afkomstig van het Belgisch Wit-Blauw afkomstig van het Bookmakershof te Zele, ze werken volgens het principe, "van riek tot vork". Als we een samenwerking aangaan met een leverancier is dit voor vele jaren, zelfs generaties. We adviseren zoveel mogelijk onze klanten om producten te nemen van eigen bodem; het overgrote deel van ons kaasassortiment bestaat uit kazen van Belgische bodem. Op onze sociale media gebruiken we regelmatig #lekkervanbijons om producten van eigen makelij of bodem te promoten."