Adres
Fien Tilleman
Beenhouwerij Hilleware
Rijksweg 37
Sint-Henricus 8820
België
Sector
Verwerking Vlees
Wie?
In onze beenhouwerij staan ambacht, passie & korte keten centraal.
Mijn ouders kweken de runderen die wij verwerken in Lapscheure.
Ook werken wij met andere lokale handelaars: bakkers, fruitboer,...
Ambassadeur Lekker van bij ons?
Bij ons wordt alles van kop tot staart verwerkt, zowel in huisgemaakte charcuterie of in onze zelfgemaakte dagschotels.
Bij ons wordt 90% wat je terug vindt in onze toonbank in eigen atelier versneden & bereid.
Wij streven enorm naar de 'oude' ambacht die ons enorm aanspreekt in de beenhouwersstiel!
Van salami, tot pate, hoofdvlees, slaatjes, alle burgers,...
Naast dit maken we heel veel traiteur gerechten.
De runderen hebben de kans om te grazen in de Damse polders (waar ik vandaan kom)
Mijn papa is een gepassioneerde boer.
Zorg - rust - tijd & respect omschrijven zijn omgang met dieren