Yagmur Koyuncu is onlangs gestart aan de University College London (UCL) met de masteropleiding Archaeology and Heritage of Egypt and the Middle Eas.
Fayatbeurzen
Wil je na je masterdiploma verder studeren aan een buitenlandse topinstelling? En tegelijk Vlaanderen mee op de kaart zetten in het buitenland? Dan is een Fayatbeurs misschien iets voor jou.
Getuigenissen
Neil De Meuleneire studeerde recent af als Master in de Biologie aan de universiteit van Gent. Dankzij Fayat volgt hij sinds oktober een Master in Integrated Immunology aan de universiteit van Oxford.
Het afgelopen jaar heeft Michelle Willaert gestudeerd aan de University of Chicago Law School, waar ze het prestigieuze LLM-programma (Master of Law) heeft gevolgd, toegespitst op het ondernemingsrecht.
Na hun studies in Vlaanderen wilden Lukas Van Remoortel, Matejo Kempenaers en Arend Kloeck hun technische kennis aanvullen met een businessopleiding.
Je bent jong, hebt je diploma op zak en brandt van ambitie. Welke stappen neem je dan? Je kunt je carrière starten op de werkvloer. Of je trekt je stoute schoenen aan en volgt een extra opleiding aan een buitenlandse topuniversiteit. Lore Daelman deed dat met de hulp van een Fayatbeurs en gaf zo haar carrière een boost. Laat je inspireren door haar verhaal.
Je staat aan het begin van je carrière, met een diploma in de hand en een hoofd vol dromen. Kies je voor de werkvloer? Of volg je nog een extra opleiding om je carrière van bij de start een boost te geven? Rosalie Bervoets koos ervoor om haar grenzen te verleggen: met een Fayatbeurs volgde ze een extra opleiding aan de prestigieuze INSEAD Business School in Frankrijk en Singapore.
Anastasia Scrève volgt momenteel een MBA aan INSEAD op hun campus in Singapore om zo een nog meer veelzijdige advocate te worden.
Tijdens een busrit dacht Lisabeth na over haar toekomst en zag op haar smartphone een aankondiging van de Fayatbeurs.
Toon Dictus had een rechtendiploma op zak en zette dankzij het Fayatprogramma de stap naar Harvard.