Gedaan met laden. U bevindt zich op: Medewerker Slagerij

Medewerker Slagerij

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00615
Geregistreerd
op: 1 september 2023

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 275 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.beopent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules

  • Vrijstellingsproef examen van de module | ODB-Z00615-001 | 1 uur
  • Traiteuractiviteiten | ODB-Z00615-010 | 52 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00615-011 | 13 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00615-012 | 1 uur
  • Basis Slagerij | ODB-Z00615-002 | 20 uur
  • Vers vlees basis | ODB-Z00615-003 | 28 uur
  • Koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00615-004 | 28 uur
  • Vleesproducten basis | ODB-Z00615-005 | 36 uur
  • Verkoop in de slagerij | ODB-Z00615-006 | 20 uur
  • Warme verkoopklare gerechten | ODB-Z00615-007 | 32 uur
  • Vleesbereidingen | ODB-Z00615-008 | 24 uur
  • Gehaktbereidingen | ODB-Z00615-009 | 20 uur

Inhoud van de opleiding

Basistechnieken en kennis beheersen om aan de slag te gaan in de sector als medewerker