Gedaan met laden. U bevindt zich op: Restauranthouder

Restauranthouder

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00611
Geregistreerd
op: 1 juli 2021

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 948 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.beopent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Modules

  • Serviceverlening | ODB-Z00611-001 | 20 uur
  • Ondernemen in de horeca | ODB-Z00611-010 | 40 uur
  • Gevorderde zaaltechnieken | ODB-Z00611-011 | 20 uur
  • Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen | ODB-Z00611-012 | 20 uur
  • Restaurantdesserten | ODB-Z00611-013 | 20 uur
  • Ondernemerspitch Horeca | ODB-Z00611-014 | 1 uur
  • Opstellen van een financieel plan | ODB-Z00611-015 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan | ODB-Z00611-016 | 8 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00611-017 | 3 uur
  • Coaching werkplekleren/ 8 u | ODB-Z00611-018 | 8 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00611-019 | 4 uur
  • Wereldculturen | ODB-Z00611-002 | 28 uur
  • Praktijk Kok | ODB-Z00611-020 | 8 uur
  • Praktijk Kelner | ODB-Z00611-021 | 8 uur
  • Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00611-022 | 1 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00611-023 | 13 uur
  • Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00611-024 | 8 uur
  • Introductie in de horeca | ODB-Z00611-025 | 20 uur
  • Basis keukentechnologie | ODB-Z00611-026 | 20 uur
  • Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00611-027 | 52 uur
  • Basis zaal | ODB-Z00611-028 | 17 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00611-029 | 1 uur
  • Drankenkennis | ODB-Z00611-003 | 36 uur
  • Wijn leren proeven | ODB-Z00611-004 | 24 uur
  • Bier leren proeven | ODB-Z00611-005 | 24 uur
  • Restauranthouder | ODB-Z00611-006 | 400 uur
  • Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken | ODB-Z00611-007 | 48 uur
  • Gevorderde keukenpraktijk | ODB-Z00611-008 | 48 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00611-009 | 36 uur

Inhoud van de opleiding

De restauranthouder is uitbater van een horecazaak, gaande van een eenvoudige bistro of taverne met dagschotel tot een trendy brasserie of gastronomisch restaurant.