Gedaan met laden. U bevindt zich op: Chocolatier-Patissier

Chocolatier-Patissier

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00578
Geregistreerd
op: 2 september 2022

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 706 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Modules

  • Basis chocolade | ODB-Z00578-001 | 4 uur
  • Confiserie | ODB-Z00578-010 | 36 uur
  • De chocolatier als ondernemer | ODB-Z00578-011 | 32 uur
  • Dieetijs en alternatieve ijsbereidingen | ODB-Z00578-012 | 20 uur
  • Eenvoudige pralines | ODB-Z00578-013 | 40 uur
  • Eenvoudige pralines | ODB-Z00578-014 | 4 uur
  • Gespecialiseerde chocoladeproducten | ODB-Z00578-015 | 4 uur
  • Gespecialiseerde chocoladeproducten | ODB-Z00578-016 | 36 uur
  • Ijsspecialiteiten en -taarten | ODB-Z00578-017 | 44 uur
  • Intake Succesvol ondernemer | ODB-Z00578-018 | 1 uur
  • Luxe banketproducten | ODB-Z00578-019 | 40 uur
  • Basis chocolade | ODB-Z00578-002 | 28 uur
  • Opstellen van een financieel plan | ODB-Z00578-020 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan | ODB-Z00578-021 | 8 uur
  • Praktijk Chocolatier-patissier | ODB-Z00578-022 | 6 uur
  • Restaurantdesserten | ODB-Z00578-023 | 20 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) | ODB-Z00578-024 | 3 uur
  • Stuk- holgoed | ODB-Z00578-025 | 28 uur
  • Stuk- holgoed | ODB-Z00578-026 | 4 uur
  • Verfijnde pralines | ODB-Z00578-027 | 40 uur
  • Basis ijsbereidingen | ODB-Z00578-028 | 4 uur
  • Ondernemer Chocolatier | ODB-Z00578-029 | 1 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00578-003 | 13 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00578-004 | 1 uur
  • Basis ijsbereidingen | ODB-Z00578-005 | 36 uur
  • Beslagen en taarten | ODB-Z00578-006 | 44 uur
  • Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00578-007 | 120 uur
  • Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00578-008 | 41 uur
  • Chocoladekunst | ODB-Z00578-009 | 36 uur