Gedaan met laden. U bevindt zich op: Microbrouwer

Microbrouwer

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00502
Geregistreerd
op: 12 juli 2021

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 208 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules

  • Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00502-001 | 20 uur
  • Microbrouwer | ODB-Z00502-010 | 1 uur
  • Opstellen van een financieel plan | ODB-Z00502-011 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan | ODB-Z00502-012 | 8 uur
  • Praktijk brouwen graad 1 | ODB-Z00502-013 | 16 uur
  • Praktijk brouwen graad 2 | ODB-Z00502-014 | 16 uur
  • Praktijk brouwen graad 3 | ODB-Z00502-015 | 16 uur
  • Praktijk brouwen graad 4 | ODB-Z00502-016 | 20 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) | ODB-Z00502-017 | 3 uur
  • Succesvol ondernemer | ODB-Z00502-018 | 1 uur
  • Circulair brouwen | ODB-Z00502-019 | 20 uur
  • Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00502-002 | 2 uur
  • Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00502-003 | 2 uur
  • Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00502-004 | 20 uur
  • Brouwerij - inrichting en beheer | ODB-Z00502-005 | 20 uur
  • Brouwerij - inrichting en beheer - Begeleiding case study | ODB-Z00502-006 | 4 uur
  • Brouwproces en gisting | ODB-Z00502-007 | 2 uur
  • Brouwproces en gisting | ODB-Z00502-008 | 24 uur
  • Intake Succesvol ondernemer | ODB-Z00502-009 | 1 uur

Inhoud van de opleiding

De cursist leert grondstoffen kiezen en afwegen, de brouwinstallatie bedienen, het bier afwerken teneinde van een zelf ontworpen receptuur een bier te brouwen, op te volgen en af te vulle