Gedaan met laden. U bevindt zich op: Hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector

Hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00366
Geregistreerd
op: 1 september 2019

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 152 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules

  • Hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector | ODB-Z00366-001 | 148 uur
  • EP Hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector | ODB-Z00366-002 | 4 uur

Inhoud van de opleiding

Met deze cursus wil men hygiëneverantwoordelijken of consulenten opleiden die allerhande bedrijven in de voedingssector kunnen bijstaan in hun streven naar kwalitatieve productieprocessen en bij het opmaken en implementeren van een bewakingsplan dat voldoet aan de huidige hygiënenormen. Een hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector heeft hoofdzakelijk tot taak de diverse hygiënevoorschriften op de werkplek op te volgen, te ontwerpen en te evalueren. Hij voert hygiëne en kwaliteitscontroles uit en draagt zorg voor een hygiënische inrichting van de werkplaatsen, verbruikplaatsen of opslagplaatsen.