Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren
- CVO - centra voor volwassenenonderwijs of CBE - centra voor basiseducatie
- ODB-Y00648
- op: 1 september 2021
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
- Vlaams opleidingskrediet
Aantal uren: 960 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: https://data-onderwijs.vlaanderen.be/onderwijsaanbod/lijst.aspx?hs=vwo&studie=1055opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof, Vlaams opleidingskrediet en opleidingscheques voor werknemers
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Verhoogde tegemoetkoming 1
Als u geen diploma secundair onderwijs hebt, kan u voor deze opleiding een opleidingscheque aanvragen waarvan de subsidie gelijk is aan het factuurbedrag, met een maximum van 250 euro per schooljaar.
Modules
- Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten | ODB-Y00648-001 | 40 uur
- Eenvoudige visgerechten | ODB-Y00648-010 | 40 uur
- Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden | ODB-Y00648-011 | 40 uur
- Bistrogerechten met groenten en kruiden | ODB-Y00648-012 | 80 uur
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren | ODB-Y00648-013 | 80 uur
- Initiatie ontvangst en bediening van gasten | ODB-Y00648-014 | 80 uur
- Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- en schelpdieren | ODB-Y00648-002 | 80 uur
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte | ODB-Y00648-003 | 80 uur
- Bistronagerechten | ODB-Y00648-004 | 80 uur
- Bistrogerechten met vis | ODB-Y00648-005 | 80 uur
- Eventcatering | ODB-Y00648-006 | 80 uur
- Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken | ODB-Y00648-007 | 80 uur
- Eenvoudige nagerechten | ODB-Y00648-008 | 40 uur
- Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren | ODB-Y00648-009 | 80 uur
Inhoud van de opleiding
In het opleidingsprofiel vind je info over de inhoud van de opleiding en de modules.(opent in nieuw venster)https://www.kwalificatiesencurriculum.be/volwassenenonderwijs(opent in nieuw venster)Voor meer info over de organisatie van de opleiding kijk je best naar de websites van de verschillende centra die deze opleiding inrichten.