Gedaan met laden. U bevindt zich op: Vijf jaar programmatieadviezen tijdens modernisering secundair onderwijs. Advies na de evaluatie van de programmatieadviezen tijdens het moderniseringsproces van het voltijds gewoon en buitengewoon secundair onderwijs (2019 - 2024)

Vijf jaar programmatieadviezen tijdens modernisering secundair onderwijs. Advies na de evaluatie van de programmatieadviezen tijdens het moderniseringsproces van het voltijds gewoon en buitengewoon secundair onderwijs (2019 - 2024)

Beleidsadvies
juni 2024
Vlaamse Onderwijsraad - VLOR
Jaarlijks kunnen scholen voor gewoon en buitengewoon secundair onderwijs aanvragen voor de programmatie van nieuwe structuuronderdelen. De Vlaamse regering moet die aanvragen goedkeuren en wint daarvoor eerst advies in bij de Vlaamse Onderwijsraad (Vlor). Uit de jaarlijkse analyse van de opvolging van de programmatieadviezen blijkt dat de aanbevelingen van de Vlor met wisselend succes opgevolgd werden. Vandaar dat de Vlor in dit advies op eigen initiatief de algemene boodschappen die hij sinds 2019 meegaf in de programmatieadviezen, wil samenbrengen om zo een krachtiger signaal te geven aan de Vlaamse Regering
Publicatiedatum
Juni 2024
Publicatietype
Beleidsadvies
Thema's
Onderwijs en vorming