Gedaan met laden. U bevindt zich op: Opfrissen van basiskooktechnieken (4 u.)

Opfrissen van basiskooktechnieken (4 u.)

  • VIAC
  • Erkenningsnummer: VG_E_00750
  • Goedgekeurd op: 22 november 2013

Beschrijving

De meeste gangbare kooktechnieken kunnen nader worden bekeken. Bijvoorbeeld blancheren, koken, stomen, pocheren, grillen/roosteren, bakken in de over, stoven. In het theoretisch gedeelte worden enkele technieken naar keuze toegelicht op inhoud, werkwijze, voordelen. Na deze uiteenzetting, die ongeveer een uur duurt, is het tijd om de opgedane kennis om te zetten in de praktijk.

Opleidingsduur

Deze vorming zal worden verzorgd voor maximaal 12 personen. De vorming bestaat uit een sessie van 4 uur en kan doorgaan zowel in de voormiddag als in de namiddag, afhankelijk van de voorkeur van de aanvragende organisatie.

Kostprijs

De kostprijs van de vorming is een groepsprijs, met als richtprijs 485 euro voor 4 uur. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de wensen van de aanvragende organisatie. Hierbij worden nog de verplaatsingskosten van onze lesgevers aangerekend. De prijs kan jaarlijks worden aangepast.