Gedaan met laden. U bevindt zich op: Schoonmaakadviezen: Keukenhygiëne

Schoonmaakadviezen: Keukenhygiëne

  • H.I.P. ADVIESBUREAU
  • Erkenningsnummer: VG_E_00174
  • Goedgekeurd op: 27 juli 2010

Beschrijving

In de keuken zijn we iedere dag met voeding bezig. Door onze huidige levenswijze hebben we allemaal veel haast en weinig tijd. We hebben minder oog voor restjes en aanbaksel, vervallen producten. Voedeselvergiftiging steekt meer en meer de kop op en kan voor ernstige gevolgen zorgen. Regelmatig eens tijd maken om flink grote schoonmaak te houden in de keuken is daarom heel belangrijk en zeker geen tijdverspilling. Via een les in keukenhygiëne willen we eens grondig nagaan op alle aspecten die belangrijk zijn om de keuken veilig en gezond te houden

Opleidingsduur

Er wordt 1 les van max. 3 uren gegeven aan max. 20 cursisten. De opleidingvoormiddag loopt van 9.00u tot 12.00u met een pauze van 15 min. Bij aanvang worden de cursisten gevraagd een aanwezigheidslijst in te vullen. Op het einde wordt er om een evaluatie gevraagd. Op vraag kan de opleiding ook in de namiddag gegeven worden.

Kostprijs

De kost per opleidingssessie per groep (max. 15 personen) bedraagt ¤ 410,00 (excl. BTW). Per cursist komt er een administratieve kost van ¤ 4,85 bij. In de totale investering zit het verzamelen van gegevens en informatie, het ontwikkelen van cursusmateriaal, de cursustekst in kleur voor elke cursist, begeleiding gedurende de volledige opdracht, x maal lessen van telkens 3 uur, verplaatsingskost, een aanwezigheidslijst van de cursisten, een getuigschrift voor de cursist, een certificaat voor het bedrijf voor het betrokken jaar, rapportage tijdens het ganse traject, H.I.P.-nieuwsbrief 4X per jaar, eindevaluatie en schriftelijke rapportage.